KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_leksand_11/>

installationer av hållbara energilösningar I DALARNA

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

INSTALLATION av värmepumpar i dalarna

Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vi tar hand om allt från råd och planering, till installation och service. Vi kallar det totalansvar och det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp. Att vi kan ta det ansvaret beror på att vi har kompetent och erfaren personal, samt att vi utför alla delar av arbetet själva.

Kontaktformulär

Vi tar hand om allt från råd och planering, till installation och service.

Att välja den rätta värmepumpen är inte alltid det lättaste och det kan vara lite knepigt att veta vilken sorts pump man behöver. Det gäller i första hand att komma fram till vilken variant av pump som bäst passar både dig och ditt hus. Om du exempelvis har ett hus med vattenradiatorer är det i regel bäst med en lösning där värmepumpen värmer både vattnet för värme och kranvattnet. Nästa fråga du måste fundera över är vilken form av solenergi som är mest kostnadseffektiv att utnyttja. Den i luften, den i marken eller den berget?

Smidig installation
Själva installationen tar sedan olika lång tid beroende på vilken värmepump du ska ha, men i regel tar ingen installation längre tid än en vecka. När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Du får även ett igångkörningsprotokoll.

"Bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme, luftvattenvärme är alla miljövänliga. Det spelar ingen roll vilken typ av värmepump du äger. Samtliga innebär en god investering för din plånbok då värmepumpar har en lång livslängd. Samtidigt värnar värmepumpar om miljö då de enbart använder sig av förnybar solenergi"

ENWELL DALARNA

Kundcase

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag. 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

dalarna dalarna installation
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.