KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_kontakta_oss_/>

ENWELL DALARNA

KONTAKTA OSSKontakta oss

Morkarlby Elektromekaniska, eller Melmek, är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens ägare är Vattenfall. Bolagen i gruppen har var för sig upp till 25 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. Tillsammans genomför vi närmare fyra installationer inom bergenergi per dag, vilket gör oss till marknadsledande i Sverige. Alla bolag inom koncernen bidrar till den kompetens och alla de tjänster – design, dimensionering, projektering, borrning, installation, optimering, övervakning samt service – som är nödvändiga för att vi ska kunna ta ett totalansvar för de projekt vi genomför. Vår övertygelse är att all framgångsrik verksamhet bygger på att ha det rätta teamet med både kunskap och kompetens samt ett starkt engagemang och driv. Precis som inom ENWELL (Melmek) och övriga bolag inom ENWELL.

Öppettider:

Veckodagar Öppet Lunch Telefontider
Måndag 07 - 16 12 - 13 08 - 15
Tisdag 07 - 16 12 - 13 08 - 15
Onsdag 07 - 16 12 - 13 08 - 15
Torsdag 07 - 16 12 - 13 08 - 15
Fredag 07 - 16 12 - 13 08 - 14

Vilka är ENWELL DALARNA

Melmek står för Morkarlby Elektromekaniska AB. Vårt huvudkontor som också är ett IVT Center finns i Mora. Där har vi lager, verkstad, kontor och en heltidsbemannad utställning av värmepumpar. Vi har även ett IVT Center i Falun. Vårt arbetsområde innefattar förutom Mora och Falun bland annat platser som Leksand, Borlänge, Mockfjärd, Gagnef, Orsa, Rättvik och Älvdalen. Dalarna och Hälsingland är våra största områden, men du är välkommen att kontakta oss även om du bor eller har verksamhet på annan plats.

ENWELL DALARNA
(MELMEK)
Selbäcksvägen 1
792 37 Mora
0250-156 85
dalarna@enwell.se

ENWELL DALARNA
(MELMEK)
Norra Järnvägsgatan 31B
791 35 Falun
023-283 41
dalarna@enwell.se

"Vår övertygelse är att all framgångsrik verksamhet bygger på att ha det rätta teamet med både kunskap och kompetens samt ett starkt engagemang och driv"

ENWELL DALARNA


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

dalarna dalarna kontakta oss
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.