KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_varmepumpar_ny_ny/>

 värmepumpar I DALARNA

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Värmepumpar i mora, orsa & falun

Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar i Mora, Falun, Borlänge, Leksand samt övriga orter i regionen. Välj den sort som passar dina behov bäst. Verksamheten har breddats genom åren och idag är vårt huvudfokus värmepumpar, allt från försäljning till installation, borrning och service. Vi installerar dessutom solceller på tak och laddboxar till elbilar, samt utför borrning av vattenbrunnar.

Innan du köper en värmepump gör vi ett kostnadsfritt besök hemma hos dig för att undersöka förutsättningarna och svara på frågor. Du får en offert och en kalkyl där du kan se hur mycket energi du sparar med den nya värmepumpen. Efter installationen får du hjälp med hur allting fungerar, och tar del av marknadens bästa garantier på värmepumpar. Med en värmepump från IVT får du 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på övriga delar. Vi informerar dig mer om allt som du behöver veta vid rådgivning och köp.

Kontaktformulär

MiniBoxBilder banner_mini_luftluft_enwell_1

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_luftvatten_enwell_1

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vatten-värmepump. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_franluftvarme_enwell_1

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_bergvarme_enwell

Bergvärmepumpar

I berget under fastigheten finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen nyttjar för att ge värme i ditt hus.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_jordvarme_enwell_1

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_rekrytering_enwell

IVT-CENTER I DALARNA

Kontakta oss på IVT-Center för mer information om IVTs utbud av värmepumpar.

LÄS MER

"Installation, borrning och service av värmepumpar i Dalarna och Hälsingland. Samtliga typer av värmepumpar värnar om miljön"

ENWELL DALARNA

Vilken värmepump ska jag köpa?
Beroende på hushållets behov, fastighetens storlek och hur stor investering du vill göra finns olika lösningar att välja mellan. Vill du att värmepumpen även värmer upp vatten i huset, eller endast luften? Enklast är att kontakta oss på valfritt sätt för att få gratis rådgivning. Vi gör även hembesök för att få en klar bild av förutsättningarna. Generellt sett så blir alla typer av värmepumpar mer populära. Allt fler väljer värmepump som uppvärmningskälla eftersom apparaterna är väldigt energieffektiva och ger bekvämlighet i hemmet. Dessutom ökar fastighetens värde. Med till exempel en luft/luftvärmepump kan du få både värme och kyla i hemmet, tack vare inbyggd luftkonditionering.

Kundcase

Ta del av berättelser från några av våra kunder.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

dalarna dalarna värmepumpar
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.