Vi är specialister på värmepumpar

KONTAKTA OSS

Värmepumpar

Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar i Mora, Falun, Borlänge, Leksand samt övriga orter i regionen. Välj vilken som passar dina behov bäst! Verksamheten har med tiden breddats. Idag är vårt huvudfokus allt inom värmepumpar: från försäljning till installation, borrning och service. Vi installerar dessutom solceller på tak och laddboxar till elbilar, samt utför borrning av vattenbrunnar. Innan du köper en värmepump gör vi ett kostnadsfritt besök hemma hos dig för att undersöka förutsättningarna och svara på frågor. Du får en offert och en kalkyl där du kan se hur mycket energi du sparar med den nya värmepumpen. Efter installationen får du hjälp med hur allting fungerar, och tar del av marknadens bästa garantier på värmepumpar. Med en värmepump från IVT får du 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på övriga delar. Vi informerar dig mer om allt som du behöver veta vid rådgivning och köp.

Kontaktformulär

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vatten-värmepump. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Läs mer

Bergvärmepumpar

I berget finns solenergi lagrad och det är energi som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge värme i ditt hus.

Läs mer

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.

Läs mer

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.

Läs mer

"Installation, borrning och service för värmepumpar i Dalarna och Hälsingland. Samtliga typer av värmepumpar värnar om miljön"

ENWELL DALARNA

Vilken värmepump ska jag köpa?
Beroende på hushållets behov, fastighetens storlek och hur stor investering du vill göra finns olika lösningar att välja mellan. Vill du att värmepumpen även värmer upp vatten i huset, eller endast luften? Enklast är att kontakta oss på valfritt sätt för att få gratis rådgivning. Vi gör även hembesök för att få en klar bild av förutsättningarna. Generellt sett så blir alla typer av värmepumpar allt mer populära. Allt fler väljer värmepump som uppvärmningskälla eftersom apparaterna är väldigt energieffektiva och ger bekvämlighet i hemmet. Dessutom ökar fastighetens värde. Med till exempel en luftvärmepump kan du få både värme och kyla i hemmet, tack vare inbyggd luftkonditionering.

 

 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

dalarna
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.