logo
phone logo

specialister på hållbara energilösningar

KONTAKTA OSS

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Melmek byter namn till vårt moderbolag ENWELL

Melmek har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2015. ENWELL-gruppen är ett av de största svenska företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vi har lång erfarenhet i branschen, och med en entreprenörsdriven kultur är vi samtidigt en snabbt växande koncern. Vi är stolta över att vara en av Sveriges ledande installatör och serviceleverantör för hållbara energilösningar. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation.

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Vi erbjuder flera olika energilösningar för villor, fritidshus och fastigheter. Bland produkterna finns bergvärmepumpar och andra värmepumpslösningar, som luftvärmepumpar och frånluftsvärme. Dessutom erbjuder vi solceller för hustak och laddboxar till elbilar.

KONTAKTA OSS

ENWELL'S Broschyrer

Den genomsnittlige svensken har ett koldioxidutsläpp på över fem och ett halvt ton per år. Låter det tungt? Ett återkommande tips är att låta skrivaren vila och istället läsa på datorn eller läsplattan. Kolla in våra broschyrer för repektive tjänst här:

LÄS MER

BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA!

Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Vi söker ständigt nya kollegor. Vill du jobba hos oss? Är du den vi söker? Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan!

SÖK JOBB HOS OSS

"Som IVT Center är ENWELL ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. Välkommen att besöka oss i Mora och Falun!"

ENWELL DALARNA
RING OSS GÄRNA PÅ 0250-156 85

Varför ska du ha bergvärme?

Anledningarna till att värma sitt hus med bergvärme är flera. Det som de flesta tänker på är att bergvärme minskar uppvärmningskostnaderna ordentligt. Beroende på vilken uppvärmning du har idag så kan du faktiskt sänka kostnaden för uppvärmning med upp till 80 procent! De moderna bergvärmepumpar som vi säljer och installerar är mycket driftsäkra och klarar av att värma hela huset, inklusive allt behov av varmvatten. Året runt. Dessutom får du en jämn uppvärmning vilket ger en skön inomhusmiljö.

 

Uppvärmningen sker genom ett vattenburet system, vilket också ger bättre inomhusmiljö jämfört med om du har eldrivna element. Det är solenergin som lagras i berget under dig som används för att värma upp ditt hus. Det gör att bergvärme är ett mycket hållbart uppvärmningssätt. Berget laddas ju hela tiden upp med ny värme från solens strålar, som inte tar slut inom överskådlig tid. Det gör att även kommande ägare av ditt hus får glädje av din investering, vilket såklart ökar värdet på fastigheten.

Ett tryggare köp
Att installera en värmepump är en stor investering för de allra flesta. Därför är det viktigt att känner dig trygg med att det är en god och säker investering. Därför tar vi totalansvar för hela kedjan i ditt köp av värmepump. Ända från den inledande rådgivningen till planering, borrning, installation och service. Att IVT:s värmepumpar dessutom har marknadens bästa garantier gör att du kan känna dig säker på att du gör ett bra val.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

dalarna dalarna startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.Built on Exego Publisher